Døre/vinduer

Døre og vinduer Kalundborg

Trænger dit hus til nye døre og vinduer Kalundborg? Her er en oplagt mulighed for at spare på energien og varmeregningen – og samtidig give dit hus et løft på førstehåndsindtrykket.

Tømrermester Anders Kalek udskifter alt fra et enkelt vindue til samtlige vinduer og døre i en hel etageejendom. Med nye energirigtige vinduer og døre holder du på varmen og holder energiforbruget nede. Det er både godt for klimaet og for din privatøkonomi.

Vi har gode erfaringer med Outrup vinduer, men bruger naturligvis også andre mærker såsom Outline, KBK, Rationel m.fl., hvis du som kunde har bestemte præferencer. Vi står gerne for opmålingen og bestiller hjem, så vi kan stå inde for, at vinduerne og dørene har de rette mål.

Vi arbejder effektivt og med stor rutine og erfaring, så dine nye vinduer og døre hurtigt er på plads. Hvis du ønsker større vinduer eller et vindue eller en dør et helt nyt sted, så laver vi naturligvis det. Et nyt glasparti eller en havedør kan give din bolig nyt lysindfald og bedre forbindelse til din have.

Kontakt os her.