Gulvafslibning af professionel tømrer

Har trægulvet mistet sin pragt og sine nuancer? Vi hjælper dig med at få nyt liv i dit trægulv med en professionel gulvafslibning. Tømrermester Anders Kalek har gennem tiden både slebet og efterbehandlet mange gulve, og vi tillader os derfor at kalde os eksperter på gulvafslibning.

Vi vejleder altid i, hvilken behandling der vil være mest optimal for netop dit trægulv. En gulvslibning afhænger altid af træsorten, og vi tager derfor højde for, om det for eksempel er ahorn, ask, birk eller bøg.

Giv gulvet nyt liv med gulvafslibning

Hvis gulvet trænger til at blive frisket op, så er gulvafslibning uden tvivl den mest anvendte metode. I de fleste tilfælde behøver vi ikke at høvle dit trægulv, da det ofte tærer unødvendigt på træet. Typisk sliber vi kun én millimeter af gulvet. Det lyder ikke af meget, men det er rigeligt, når vi ønsker at gøre gulvet klar til behandling.

Med en gulvafslibning og derefter en efterbehandling kan vi igen vække træets mange nuancer til live. Det giver et fantastisk farvespil og en skøn struktur i gulvet, som mange af vores kunder efterspørger.

Gulvafslibning på hele Sjælland

  • Du finder Tømrermester Anders Kalek i Jyderup, men vi udfører ikke kun gulvafslibning lokalt. Vi kan lige såvel hjælpe i disse byer på Sjælland:
  • Roskilde
  • Slagelse
  • Nykøbing Sjælland
  • Ringsted
  • Holbæk
  • Næstved

Det er langt fra begrænset til disse byer. Hvor end du bor på Sjælland, så er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på en gulvafslibning i din bolig.

Kontakt os gerne hurtigst muligt

Skal vi hjælpe dig med en succesfuld gulvafslibning? Mange overvejer at kaste sig ud i projektet selv, men hvis du ikke har 110% styr på tekniker og udstyr, så kan det hurtigt gøre mere skade end gavn.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, der er tilpasset lige præcis din situation.