Montering af vinduer og døre

Trænger dit hjem til nye døre og vinduer? Med montering af vinduer og døre er der mange besparelser at hente i det lange løb. Du sparer nemlig på energien og dermed også på varmeregningen. Derudover sætter det også det sidste prik over i’et, når det kommer til førstehåndsindtrykket af dit hus.

Bor du omkring Kalundborg og skal vi stå for montering af vinduer og døre i dit hjem? Så kontakt os gerne allerede i dag.

 

Mange muligheder for montering af vinduer og døre

Vi skifter alt fra et enkelt vindue eller dør, til at stå for samtlige vinduer og døre på flere etager. Det er derfor helt op til dig, hvor omfattende en opgave for dine vinduer og døre vi skal stå for.

Tømrermester Anders Kalek er ikke begrænset til montering af vinduer og døre. Hos os finder du også et fint udvalg af både døre og vinduer, hvor vi typisk benytter Outline, KBK og Rationel. Ligeledes klarer vi opmålingen og bestiller dine varer hjem.

 

Vi monterer døre og vinduer på hele Sjælland

Godt nok holder vi til omkring Kalundborg, men vi står hellere end gerne for montering af vinduer og døre i andre byer på Sjælland. Vi har for eksempel haft projekter i for eksempel Slagelse, Kirke Hyllinge, Højby, Roskilde, Højby, Ringsted, Holbæk og Nykøbing Sjælland. Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du bor inde for denne rækkevidde af Kalundborg.

 

Erfaren rådgivning under hele forløbet

Tømrermester Anders Kalek arbejder med stor erfaring og effektivitet, så vi hurtigt får en montering af vinduer og døre på plads.

Derudover sørger vi selvfølgelig for grundig vejledning på inden og under projektet. Vi har mange års rutine med boligprojekter, og vi kan derfor rådgive dig på kompetent vis i dit valg af nye døre og vinduer.

Vi ser frem til at samarbejde med dig.