Ny terrasse – Få en lækker terrasse i godt håndværk

En ny terrasse kan udforme sig på mange forskellige måder. Måske drømmer du om en åben træterrasse, måske er du mere ovre i en overdækket terrasse ude i sommerhuset.

Hvad end din tanke med en ny terrasse er, så kan vi hjælpe dig med at føre den ud i livet. Vi har en lang praktisk baggrund i tømrerfaget, og undervejs har vi bygget mange smukke træterrasser, som kunderne har været enormt glade for i mange år.

Skal vi stå for en ny terrasse i din have? Tag endelig kontakt til os allerede i dag, så vi kan give dig et skræddersyet tilbud.

Ny terrasse til sommeren?

For langt de fleste er sommer lig med afslapning på terrassen. Vil du også nyde de lyse aftener på en lækker og ny terrasse? Vi bygger gerne en træterrasse fra bunden, som du ikke kun har for en enkelt sommer, men derimod kan nyde igen og igen.

Du kan helt frit vælge, om der for eksempel skal træstakit, overdækning eller højde.

Tilgængelige på hele Sjælland

Tømrermester Anders Kalek ligger i Jyderup, hvor vi ofte hjælper vores kunder med en ny terrasse. Men bor du i for eksempel Slagelse, Kirke Hyllinge, Højby, Roskilde, Højby, Ringsted, Holbæk, Kalundborg eller Nykøbing Sjælland, så kan vi også sagtens hjælpe dig.

Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du bor inde for denne rækkevidde. Vi kører med glæde længere distancer for at gøre vores kunder glade og tilfredse.

En ny terrasse efter dine præferencer

Vi bygger en ny terrasse præcis efter dine præferencer og behov, men vi sørger selvfølgelig for faglig og kompetent rådgivning undervejs.

Du er altid velkommen til at kontakte os for nærmere information om, hvad vi kan gøre for dig og dine ønsker.