Trapper indendørs – Få hjælp af en professionel tømrer

Skal du have lavet trapper indendørs? Tømrermester Anders Kalek hjælper dig med elegante, skræddersyede trapper for eksempel til husets førstesal.

Vi samarbejder med trappeproducenten Woodstep, og så står vi for at levere og montere trapper indendørs til både private og virksomheder.

Få en smuk trappe, som sætter prikken over i’et i boligen eller i virksomheden. Du er garanteret en trappe i bedste kvalitet, der holder mange år frem og kun bliver pænere med tiden og dens patina.

Få tilpassede trapper indendørs

Vi sørger for at levere og montere en helt unik trappe, der passer til din bygnings mål. Den er selvfølgelig også skræddersyet til lige præcis dine præferencer, når det kommer til både stil og funktion.

Du slipper for en masse arbejde, da vi står for at lave en præcis opmåling og rådgiver dig undervejs i forløbet. Du bestemmer helt selv trinhøjden og trinstørrelsen, lige såvel kan du vælge frit mellem farver, træsorter, balustre og håndlister. Du bestemmer også, om trappen skal have halvsving, ligeløb eller kvartsving.

Kontakt os allerede i dag

Skal Tømrermester Anders Kalek stå for dine trapper i Jyderup? Kontakt os gerne allerede i dag, så giver vi et uforpligtende tilbud på en løsning.

Med os er du garanteret en professionel tilgang til levering og montering, så du er sikret et resultat, som du kan være glad for i lang tid frem. Vi sørger altid for en proaktiv rådgivning, så du kan være tryg ved den beslutning, du tager.

Det er altid vigtigt at få valgt rigtig første gang, så vi tager selvfølgelig ansvar og hjælper dig undervejs i processen. På den måde sikrer vi, at du oplever et trygt samarbejde.

Vi laver trapper indendørs på hele Sjælland

Vi er placeret i Jyderup, men det afholder os ikke fra at udføre et godt håndværk på hele Sjælland. Du kan derfor sagtens få lavet trapper indendørs i for eksempel Kalundborg, Slagelse, Roskilde, Holbæk eller Kirke Hyllinge. Vi er også gerne din tømrer i Højby, Højbjerg, Nykøbing Sjælland eller Ringsted.

Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, da vi gerne kører længere distancer for at hjælpe dig videre med dine trapper.