Nyt køkken – Et køkken efter dine tanker

Trænger den gamle bolig til et nyt køkken, eller skal dit kommende hjem have noget andet det, der står lige nu? Tømrermester Anders Kalek forhandler nye køkkener og opsætter det meget gerne for dig.

Vi har flere gode forhandleraftaler, hvor vi blandt andet kan nævne Svane Køkkenet og HTH Køkkener. Uanset hvilket et du vælger, så står vi klar til at opsætte og montere det for dig.

Der er ingen tvivl. Et nyt køkken skal selvfølgelig stå præcis, som du havde tænkt det. Så et nyt køkkengulv, skabe, kogeplader og håndvask skal placeres præcis, som det så ud i tankerne.

Vi opsætter nyt køkken på hele Sjælland

Vores adresse ligger i Jyderup, men det afholder os ikke fra at hjælpe med et nyt køkken på resten af Sjælland. Det kan for eksempel være i Slagelse, Kirke Hyllinge, Højby, Roskilde, Højby, Ringsted, Holbæk, Kalundborg eller Nykøbing Sjælland.

Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis vi skal montere et nyt køkken for inden for denne rækkevidde på Sjælland.

Vi har mange års erfaring med køkkener, og vi kan derfor hurtigt og uden problemer sætte dit nye køkken op. Du kan derfor godt glæde dig til at kokkerere i de forbedrede omgivelser!

Hvad koster et nyt køkken?

Prisen på et nyt køkken afhænger meget af, hvad du skal have lavet. Det er for eksempel vidt forskelligt, om man skal have et stort og åbent køkken, eller om man blot skal have et nyt køkkengulv.

Det er derfor en god idé at kontakte os, hvis vi skal give et mere konkret tal på, hvad et nyt køkken kommer til at koste for dig og i lige præcis i din situation. Vi giver altid et tilbud, der matcher det, du har i tankerne.

Kontakt os gerne allerede i dag for et uforpligtende tilbud.