Nyt tag – Få hjælp af en erfaren tømrer

Drømmer du om at få et nyt tag til bolig eller virksomhed? Hos Tømrermester Anders Kalek gør vi en dyd ud af at lægge et nyt tag med tanke på både kunstens og bygningsreglementets regler.

På den måde sikrer vi, at du bliver tilfreds med arbejdets slutresultat og kan nyde det mange år frem. Vi sørger desuden for grundig rådgivning både inden og under konstruktionen af et nyt tag, da vi selvfølgelig bestræber os på, at du skal vælge rigtigt.

Forskellige typer af nyt tag

Tømrermester Anders Kalek lægger selv langt de fleste typer af nyt tag. Det gælder for eksempel tegltag, betontagsten og eternittag. For at kunne tilbyde et endnu bredere udvalg, så har vi et tæt samarbejde med en tagpapmand og en tækkemand. På den måde kan vi også levere stråtækte tage og tage af tagpap.

Har du også et ønske om for eksempel nye kviste, et andet lysindfald eller nye tagvinduer, så kan vi også sagtens hjælpe dig med dét. Det er alt i alt helt op til dig, hvordan et nyt tag skal ende ud for dig.

Vi lægger nyt tag på hele Sjælland

Det at få et nyt tag er en af de absolut bedste investeringer, du kan gøre dig. Det skyldes, at du både vedligeholder, beskytter og fremtidssikrer dit hjem.

For at gøre det muligt for flere, så hjælper vi hellere end gerne med et nyt tag på hele Sjælland. Det gælder for eksempel et nyt tag i Slagelse, Roskilde, Højby, Kirke Hyllinge, Højby, Jyderup, Ringsted, Holbæk, Kalundborg og Nykøbing Sjælland.

Så hvor end du bor, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du drømmer om et lækkert, nyt tag. Kontakt os gerne allerede i dag, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud.