Renovation på hele Sjælland

Med stor viden og erfaring med renovation på hele Sjælland kan Tømrermester Anders Kalek både gennemgribende renoveringer af din bolig eller mindre opgaver.

Vi står for din renovation på hele Sjælland, hvad end der er tale om Slagelse, Kirke Hyllinge, Højby, Roskilde, Højby, Ringsted, Holbæk, Kalundborg og Nykøbing Sjælland. Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du bor inde for denne rækkevidde.

Større eller mindre renovation?

Hvad end du står over for en større eller mindre renovation, så kan Tømrermester Anders Kalek hjælpe. Vi renoverer gerne boligen fra kælder til kvist eller nøjes med et enkelt rum, som badeværelset eller køkkenet.

Vi varetager både totalentreprise, hovedentreprise eller fagentreprise alt efter dit behov. Vi står klar til opgaven og gør altid vores absolut bedste for at levere et godt stykke håndværk.

Renovation med fokus på faglig dialog

I alle tilfælde gør vi en dyd ud af at rådgive vores kunder på detaljeret og faglig vis. En renovation er ofte en stor beslutning, og der er mange vigtige valg, der skal tages. Vi ønsker at give dig de bedst mulige forudsætninger for at vælge rigtigt, og derfor fokuserer vi på en tæt dialog.

Måske er du i tvivl om, hvorvidt køkkengulvet skal beklædes med sildebensparket eller fliser? Måske er du ikke helt sikker på, om badeværelset også trænger til nye vinduer, nu renovationen alligevel er sat i gang?

Her går vi i dialog med dig for at finde frem til den mest optimale løsning i lige præcis din situation. På den måde øger vi sandsynligheden for, at du bliver tilfreds med din renovation.

Renovation af bindingsværk

Som en af de få tømrer varetager vi også renovation af bindingsværk. Projektet kræver tid og ekspertise, som langt fra alle mestrer – men det gør vi heldigvis.
Kontakt os meget gerne i dag, hvis vi skal indgå i en dialog om din renovation. Sammen finder vi den helt rette løsning for dig.