Tilbyg og nybyg – Skab din drømmebolig

Måske trænger din bolig til lidt ekstra kvadratmeter, hvor tilbyg kunne være en god løsning. Måske drømmer du om at bygge dit hjem helt fra bunden, og her kunne nybyg muligvis være det mest optimale.

Hvad end du påtænker tilbyg eller nybyg, så kan Tømrermester Anders Kalek påtage sig totalentreprisen og følge boligprojektet fra A til Z. Vi har over 20 års praktisk erfaring i tømrerfaget og kan dermed sikre dig et succesfuldt forløb og resultat.

Tag gerne kontakt til os allerede i dag for at høre meget mere om dine muligheder for tilbyg eller nybyg.

Tæt dialog under tilbyg eller nybyg

Når vi udfører enten tilbyg eller nybyg, så prioriterer vi altid en tæt dialog med dig under hele processen. Lige fra første møde til byggeriet er færdigt og klar til overlevering. På den måde har vi den bedste forudsætning for at udarbejde et resultat, som matcher dine ønsker og behov.

Det er helt op til dig, hvor meget du vil følge med i udførelsen af dit tilbyg eller nybyg. Vi sørger gerne for at holde dig underrettet kontinuerligt, hvis du ønsker at være grundigt informeret.

Vi hjælper på hele Sjælland

Hvor end du bor på Sjælland, så kan vi hjælpe med tilbyg eller nybyg. Vi holder til i Jyderup, men vi tager hellere end gerne til for eksempel Slagelse, Roskilde, Højby, Kirke Hyllinge, Højby, Ringsted, Holbæk, Kalundborg og Nykøbing Sjælland.

Totalentreprise under hele projektet

Hos Tømrermester Anders Kalek har vi et tæt netværk af både malere, murere, VVS’ere og elektrikere. Det giver os muligheden for at sammensætte det mest optimale team til netop dit boligprojekt.

Vi kan derfor være din totalentreprenør under både nybyg og tilbyg, hvilket giver dig en mulighed for at samle alle trådene hos os. Vi har det overordnede overblik og styrer projektet, hvilket sikrer processens fremdrift og tidsplan.

Kontakt os gerne allerede i dag, hvis vi skal fortælle nærmere om mulighederne for dit nybyg eller tilbyg. Beskriv også gerne dine idéer, så vi kan give et uforpligtende tilbud på en løsning og pris.