Tilbygning

Tømrermester Anders Kalek påtager sig gerne totalentreprisen, når du ønsker en tilbygning i Jyderup til dit parcelhus eller din villa.

Vi lægger vægt på den gode dialog med dig. Det gælder lige fra det første møde og hele vejen igennem byggeriet til projektet afsluttes og overleveres. Det er dit byggeri, og dine ønsker og behov er omdrejningspunktet.

Hvis du ønsker at følge projektet tæt, så sørger vi for, at du hele tiden har et godt indblik i, hvad der sker. Hvis du omvendt ønsker et minimum af information, så aftaler vi bare det. God og tilpas kommunikation er afgørende for et godt og tilfredsstillende samarbejde.

Vi har et godt netværk af samarbejdspartnere inden for de øvrige håndværksfag, som murer, maler, elektriker og VVS’er, så vi kan sammensætte et dygtigt team til dit byggeri. Så vi sikre dig total entreprise ved din tilbygning i Jyderup

Tømrermester Anders Kalek har det forkromede overblik og styrer processen ved din tilbygning. Derved bevarer vi hele tiden en god fremdrift i projektet og sørger for at overholde tidsplanen og det aftalte budget.

Hvis du kontakter os i dag, kan du godt begynde at glæde dig til mere plads i din bolig!