Tømrermester i Kalundborg – Anders Kalek

Tømrermester Anders Kalek

– sammen finder vi den bedste løsning

Drømmer du om en flot tilbygning, eller trænger trægulvet til en overhaling? Så står Tømrermester Kalundborg Anders Kalek klar til at udføre arbejdet for dig. Med over 20 års erfaring i tømrerbranchen kan du forvente en grundig og korrekt rådgivning og et slutresultat, som lever 100 % op til dine forventninger.

Her kan du se, hvad vi blandt andet har speciale i:

Vi kører gerne langt, og vi tilbyder døgnservice

Firmaet, som holder til i Jyderup, har eksisteret i 19 år, og sammen med sin hårdtarbejdende svend udfører tømrermester Kalundborg Anders Kalek alle former for store og små opgaver på store dele af Sjælland. Eksempelvis kører vi gerne til Næstved og til København. Står du og har akut brug for hjælp ved en stormskade eller et indbrud, så kan du regne med vores hjælp alle døgnets 24 timer – vi tilbyder nemlig også døgnservice.

Hvad er god rådgivning for dig?

Inden arbejdet går i gang, gør vi meget ud af at rådgive dig til at træffe det bedste valg. Måske havde du forestillet dig, at huset skulle have et nyt listetag, men hvad nu, hvis tagkonstruktionen på dit hus passer bedre til et tegltag? Det er dit valg, men hvis du ikke bliver informeret ordentlig, så har du ikke chancen for at vide, om du har valgt rigtigt.

Ring til Tømrermester Anders Kalek, hvis du ønsker et smukt og holdbart resultat, og hvis du sætter pris på grundig rådgivning! Du er også altid velkommen til at sende os en mail på a.kalek@hotmail.com.